Hej och Välkommen till Medeltidsdagarna Hantverksgruppen!
Vi är bara sex styck i hantverksgruppen och två till i smedjan men vi är alla duktiga hantverkare och vi har mycket erfarenhet i både SCA och Frostheims Medeltidsdagarna. Därför tror jag att det kommer bli bra.
Ön öppnar 11:00 för besökare och stänger 16:00 både fredag 30/7 och lördag 31/7 och vi vill ha någon typ av hantverk på gång när vi är öppnas så det är bäst om vi ta paus på olika tider under dagen. Det är självklart valfritt vilken typ hantverk du jobbar på med och du får gärna ta med flera typer om du vill.
För att minska pandemin risken är planen att sprida ut oss litegrann över ön så vi inte har en stor ansamling av besökare på en plats.  Du får gärna flytta sig då och då under dagarna till en ny plats för att visa upp hantverk om du vill och det känner som ett bra sätt att hjälpa besökare hålla avståndet.
Som skrivs på webbsidan:  Pesten härjade förstås även på medeltiden, men vi i Frostheim återskapar bara de glada delarna av medeltiden och vi vill därför att vi alla ska hjälpas åt att hålla smittan borta från ön.
Regler:
Är du sjuk, stanna hemma!

HÅLL AVSTÅND!

Måste du hosta eller nysa, gör det i armvecket!

Tvätta händerna regelbundet!Har du några frågor svara gärna till eposten som ni skulle ha fått eller skriva mig på [email protected] eller ringa o76 1313 031
Tack!
--Kareina

401 - Rättigheter saknas


Du saknar rättigheter för att se denna sida